Днем народження Т.Г.Шевченко

Інтерактивна презентація до річниці від Дня народження Т. Шевченка "Тарас Шевченко - геній українського народу" (біографія, цікаві завдання)+сценарій+розтяжка-напис+вислови | Презентація. Виховна робота

Цього року дев'ятого березня вся Україна відзначає 209-ту річницю з дня народження великого сина України. Кожному народові Бог подарував величну постать, котра була б проявом його душі, його зорею. В українців такою постаттю є Тарас Шевченко – Велетень Духу, український Мойсей, Пророк, Батько, Кобзар, Тарас… У ньому наша історія, все наше буття. Шевченко – це Україна.

Шевченко любив Україну, любив до болю, і хотів бачити її вільною землею вільних людей. Він жив і боровся в ім'я тієї України, яка скине кайдани, яка не знатиме неволі, яка увійде колись незалежною до вільної сім'ї європейських народів.

Одна з сокровенних мрій Кобзаря збулася. Україна стала незалежною. Але хіба сьогодні можемо стверджувати, що виконали всі його заповіти? Ні. Нам ще треба довго йти до втілення його ідеалів на своїй землі.

Коростишівська міська рада — 9 березня - 206 річниця з дня народження Тараса Григоровича Шевченка

Кiлькiсть переглядiв: 29