Цікавинки для дошкілят

Всеукраїнська онлайн-система освіти та піклування за дітьми «Mr.Leader» пропонує батькам цікаві активності для малечі віком від 2 до 6 років.

Для наймолодших учасників команда створила тематичний день «Муха та комар». Діти спостерігатимуть за «вмиванням» мухи, створять аплікацію та зіграють у гру «Мухи налетіли».

Для малечі віком 3-4 роки фахівці підготували тематичний день «Будова транспортних засобів». Діти вивчать назви деталей авто, побудують гараж із кубиків, допоможуть машині дістатися СТО, а також створять повітряну кулю зі стакана та кульки.

Малюкам 4-5 років автори пропонують тематичний день «Блогер». Діти поринуть у світ блогерства: переглядатимуть цікаві відео та записуватимуть власні, потанцюють і обміркують, яким має бути представник цієї професії.

На дошкільнят віком 5-6 років очікує тематичний день «Швидка допомога». Вони порахують медичні інструменти та препарати лікарської валізи, зроблять лікарський халат, проведуть ведмедика до лікарні лабіринтом і вилікують лисичку.

Реєстрація учасників за посиланням https://mr-leader.com/ua/programa-mrleader. Шукайте більш детальну інформацію в телеграм-каналі «Mr.Leader» https://t.me/mrleader_brand.

Кiлькiсть переглядiв: 22